El cinema i les seves bandes sonores protagonitzaran el concert de Sant Jordi de l'OSSC


  • Comparteix:

La formació oferirà diumenge al matí una nova actuació dirigida al públic familiar

La formació oferirà diumenge al matí una nova actuació dirigida al públic familiar

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ofereix aquest dissabte al Teatre Auditori el tradicional concert de Sant Jordi amb el protagonisme destacat del cinema i les bandes sonores. Diumenge al matí, l'orquestra repetirà actuació a l'Auditori, però en aquesta ocasió pensada per un públic familiar. És per això que hi haurà un narrador que explicarà els temes i també s'interpretaran algunes cançons populars catalanes en companyia de nens i nenes de les escoles de Sant Cugat.

El cinema i els seus grans compositors de bandes sonores seran els grans protagonistes en el tradicional concert de Sant Jordi que ofereix cada any la Orquestra de Simfònica de Sant Cugat (OSSC). D'aquesta manera, l'actuació de l'orquestra repassarà algunes de les bandes sonores més conegudes de la història del cinema, començant pels seus inicis i sense oblidar les conegudes bandes sonores de 'La guerra de les galàxies', 'Indiana Jones' o 'Titànic'.

El director de la formació, Josep Ferré, espera que el concert tingui una molt bona acollida per part del públic.

Josep Ferrer

El concert tindrà molt d'espectacular. Tocarem cançons de pel.licules mudes fins a simfonies de films actuals com "La guerra de les galaxies".


El diumenge l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat tornarà a l'escenari del teatre Auditori, aquest cop per oferir un concert adreçar a la família, i en concrets, als més petits. D'aquesta manera, la formació santcugatenca vol apropar la música a totes les persones que es vulguin iniciar en aquest món.

Josep Ferré

El 24 oferirem un concert al matí que estarà enfocat a la família i els nens. Podria ser un concert, també, per aquells que es vulguin iniciar en el món de la música.


Com ja han fet en altres ocasions, aquest concert anirà acompanyat d'un presentador que introduirà els temes musicals amb una breu explicació.

El concert també acollirà cinc cançons populars catalanes que vindran complementades amb les veus de nens i nenes de 10 anys de diferents escoles de la ciutat, que pujaran a l'escenari per acompanyar a l'OSSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.