Canals insta l'Ajuntament a sumar-se a la Nit dels Museus europeus


  • Comparteix:

Canals-Galeria d'Art obrirà les portes la nit del 19 de maig, coincidint amb la Nit dels Museus que se celebra a tot Europa. La iniciativa coincideix amb la celebració santcugatenca de la Nit de l'Art, motiu pel qual Canals proposa que també els museus de Sant Cugat s'afegeixin a la celebració europea i apropar així l'art a la ciutadania.

Davant la coincidència de dates entre la Nit dels Museus i la Nit de l'Art, el galerista Josep Canals ha proposat obrir els museus de la ciutat amb 'ple protagonisme' i adherir-se així a la iniciativa europea.

Josep Canals

En la propera edició de la Nit dels Museus, volem que els museus de Sant Cugat participin amb ple protagonisme.


Segons Canals, a l'àmbit de Sant Cugat, la iniciativa enriqueix la celebració de la Nit de l'Art, que tindrà lloc el mateix dia.

Per la seva part, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha assegurat que el Museu participarà del Dia Internacional dels Museus, tot i que ha aclarit que les dues iniciatives són coses diferents i que enguany és bo que coincideixin.

La Nit dels Museus és una iniciativa europea que va néixer fa dos anys a França. Enguany compta per primer cop amb la participació de diversos museus catalans i d'una cinquantena de galeries catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.