Els districtes se sumen a aquest Sant Jordi de l'Any del Llibre i la Lectura amb diferents propostes


  • Comparteix:

Les Planes ha organitzat aquest dissabte diferents activitats solidàries vinculades a aquesta festa

Les Planes ha organitzat aquest dissabte diferents activitats solidàries vinculades a aquesta festa

Els més petits han estat els grans protagonistes de la celebració de Sant Jordi als districtes de Les Planes i Mira-sol. Un drac solidari i un espectacle de titelles respectivament han estat les activitats realitzades per commemorar la diada de Sant Jordi. A la Floresta, Aurora León i Guadalupe Salas, en categoria adulta, i Pol Pérez en categoria infantil han estat els guanyadors del segon Concurs de Narrativa que organitza aquest districte coincidint amb el 23 d'abril.

El districte de Les Planes ha organitzat enguany diferents propostes culturals i solidàries amb motiu de la festa de Sant Jordi. Al llarg del matí de dissabte, els més petits han estat els encarregats de passejar el 'Drac Solidari' que ha anat recollint material escolar pels nens de Nicaragua, una recollida que els veïns de les fa anys que porten a terme.

Maite Etxebarria, membre de la Comissió de festes de les Planes, recorda que durant tota aquesta setmana tothom qui ho vulgui podrà portar el material al Centre Cívic de la Plaça Creu d'en Blau.

Maite Etxebarria

El drac el tenim tota la setmana al centre cívic i tothom s'hi pot acostar per deixar el material escolar perquè els nens de Nicaragua puguin estudiar en condicions


Les activitats s'han complementat amb un taller per 'pintar el teu propi conte' així com amb un espectacle infantil que ha acabat de fer les delícies dels més petits.

Pel que fa a les activitats Mira-sol, l'acte principal de la festivitat de Sant Jordi han estat les titelles que un cop més ha portat el grup de teatre l'Estenedor. L'espectacle, que ha aplegat al voltant de tres cents nens, s'ha dedicat enguany a la commemoració del quart centenari del Quixot. Des de l'organització no els ha sorprès aquesta capacitat de convocatòria. Així ho ha explicat Agustina Molins, membre de la comissió de festes.

Agustina Molins

Cada cop que fem alguna cosa pels nens en venen molts, fins i tot crèiem que en vindrien més


I a la Floresta, la festa s'ha centrat principalment en el II concurs de narrativa. 'La Floresta' i 'Els ulls de la senyora Taylor' han estat les dues obres guanyadores ex-aequo de la segona edició d'aquest certamen en categoria adulta. En total, s'han presentat 20 obres infantils i 15 d'adults. La presidenta de la comissió de festes, Maribel Martínez, s'ha mostrat molt satisfeta per la participació d'enguany, que ha vingut potenciada pel fet de treballar conjuntament amb el CEIP La Floresta. L'única taca negra del concurs ha estat el fet que en categoria juvenil no s'hagi presentat cap obra, i és per això que que des de l'organització tenen pensat estendre el concurs als instituts del municipi.

Maribel Martínez

Estem contents perquè la gent de l'any passat ha repetit i perquè hem tingut la col·laboració de la gent del CEIP La Floresta que han aportat molts nens


De la seva banda, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha volgut destacar l'activa vida cultural de La Floresta, de la qual ha dit que queda representada pel concurs de narrativa.

Àngels Solé

La Floresta té molta vida cultural, durant l'any hi ha un degoteig cultural molt important i la prova n'és aquest concurs


Tots aquells que han participat al concurs s'han endut un petit obsequi. El punt i final a l'entrega de premis l'ha posat un espectacle d'animació infantil que ha distret a grans i petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.