Èxit de públic al Teatre Auditori per veure el concert de Sant Jordi de la Orquestra Simfònica de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les bandes sonores de pel·lícules han protagonitzat el concert

Les bandes sonores de pel·lícules han protagonitzat el concert

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha posat punt i final als actes celebrats amb motiu del dia de Sant Jordi amb dos concerts. El de dissabte ha estat dirigit a un públic adult i ha tingut com a protagonistes les bandes sonores de pel·lícules mentre que el diumenge, l'actuació estava dirigida a un públic familiar i ha comptat amb la col·laboració, al final, de les veus de 125 nens i nenes de la ciutat

El concert de Sant Jordi de dissabte ha constat de dues parts, amb el cinema com a tema principal. La primera s'ha centrat en bandes sonores de pel·lícules fins els anys 60, entre elles 'Mon oncle' de Jacques Tati, mentre que a la segona part s'han pogut sentir músiques més actuals com 'Indiana Jones' o la 'Guerra de les Galàxies'. Durant l'actuació, també hi ha tingut cabuda la banda sonora del musical 'West Side Story', entre d'altres.

L'espectacle, que ja és una tradició de la Diada de Sant Jordi a Sant Cugat des de 1994, ha estat un èxit d'assistència i s'han esgotat les entrades. Per l'alcalde, Lluís Recoder, el concert ha estat un bon punt i final dels actes del 23 d'abril.

Lluís Recoder

És un colofó molt digne d'un Sant Jordi, participatiu i amb moltíssimes activitats avui a la ciutat, era impossible abarcar-les totes. Aquest és un concert que ja és tradicional i amb molta qualitat. Cada any l'orquestra simfònica ens sorprén.


L'actuació s'ha repetit diumenge al matí per al públic familiar. En aquesta ocasió, l'Orquestra ha ofert un recull més breu de les bandes sonores i ha estrenat també l'obra 'Despertaferro' del jove compositor Xavier Pagès. L'acte ha comptat, a més, amb la col·laboració de nens i nenes d'escoles del municipi que s'han encarregat de la cloenda i han interpretat cinc cançons populars catalanes.

L'experiència ha estat novedosa, tant pels nens i nenes que hi ha participat, com també per al públic, que ha viscut un espectacle emocionant i diferent. El director de l'Orquestra, Josep Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció tant pel que fa a l'assistència com per la participació dels més petits.

Mares i Pares

És molt motivador per els nens iniciatives. És un goig veure tants nens sobre l'escenari que ho han fet magníficament. La música de pel·lícules ha estat preciós, i els tots els nen a l'escenari ha sigut molt maco.


Totes dues actuacions han esgotat les localitats, i el Teatre Auditori s'ha omplert de santcugatencs que no s'han volgut perdre l'espectacle. Sobretot diumenge, pares i mares han volgut ser testimonis del debut dels seus fills dalt de l'escenari, i tant uns com els altres han afirmat haver passat una bona estona.

Josep Ferrer

Crec que hem connectat molt amb la gent. Estem molt contents perquè hi havia peces molt importants com West Side Story i em sembla que la gent s'ho ha passat molt bé i nosaltres també.


L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat no tornarà a actuar al Teatre Auditori fins el proper mes de novembre quan portarà una novedosa proposta, un concert de Cobla preparat conjuntament amb l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.