Lluís Ribas presenta a Sant Cugat l'exposició 'Ahir, avui i ?' abans de portar-la a Palm Beach

L'artista santcugatenc ha aprofitat per mostrar també el llibre editat amb motiu d'aquesta mostra als Estats Units

Lluís Ribas, al costat d'una de les seves obres / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat el 20/des/23 per Sílvia González

L'incansable pintor Lluís Ribas presenta una nova producció en forma d'exposició a la seva galeria a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot. 'Ahir, avui i ?' és una nova proposta de pintures a l'oli que expliquen el 'canvi de rumb' que l'artista santcugatenc va emprendre fa tres anys. La mostra es podrà veure aquest mes de desembre abans no marxi a Wally Findlay Galleries de Palm Beach. En la inauguració d'aquest dimarts, Ribas ha aprofitat per presentar el llibre-catàleg amb motiu de l'exposició, amb text de la poetessa local Marta Pessarrodona.

La nova producció de Ribas recull l'obra més recent de l'artista i forma part de la col·lecció que el 4 de gener es presentarà a la Wally Findlay Galleries de Palm Beach, als Estats Units. Ribas s'ha mostrat exultant, acompanyat d'amics, seguidors i de la regidora de Cultura, Núria Escamilla, i el tinent d'alcaldia de Dinamització de la ciutat, Bernat Picornell.

L'exposició presentada mostra "el jo més interior" de l'artista, segons ha explicat Ribas a Cugat Mèdia. El pintor, que té el seu estudi a la Floresta, s'ha mostrat encantat amb el llibre editat amb motiu d'aquesta exposició als EUA, ja que és una antologia de l'obra de l'artista, des de la seva primera època fins avui dia. A banda de la ploma de Marta Pessarrodona, l'obra també conté apunts personals del mateix Ribas.

La regidora de Cultura ha aprofitat l'acte per reiterar l'orgull que suposa per a Sant Cugat tenir un artista com Lluís Ribas i, sobretot, que aquest mantingui la seva promesa d'estrenar sempre les seves obres primer a Sant Cugat. Una promesa que Ribas ha revelat que, en el seu moment, li va fer a l'exalcalde, Lluís Recoder.






DECLARACIONS

Lluís Ribas

El que hi ha de nou en aquesta obra és el meu canvi de rumb de fa tres anys. El meu jo interior, el més interior.

Your browser doesn’t support HTML5 audio