Antònia Font comença una nova gira amb Sant Cugat com a punt de partida

Els mallorquins han tornat a escollir el Teatre-Auditori per preparar els concerts, igual que ho va fer el 2022 en el seu retorn després de 10 anys


  • Comparteix:

Antònia Font ha fet vibrar el Teatre-Auditori de Sant Cugat en el tret de sortida del seu celebrat 'tour'. El grup mallorquí torna als escenaris després de l'èxit d'una gira de retorn, després de 10 anys d'inactivitat, que va omplir concerts i festivals. Amb això, Antònia Font comença camí amb dues dates a Sant Cugat amb les entrades exhaurides. Aquest dijous, el grup nascut el 1997, ha fet gaudir el públic santcugatenc amb els majors èxits de la seva carrera musical com també del seu darrer àlbum, 'Un minut estroboscòpica', que van publicar en el retorn de 2022. Aquest divendres, segona oportunitat per gaudir en viu d'un grup que té una proposta pop-folk amb l'astronomia i l'espai com eix central de les lletres de les seves cançons.

Tot i omplir festivals, Antònia Font es va quedar amb ganes de més. Així ho ha explicat a Cugat Mèdia el cantant de la banda, Pau Debon, qui ha explicat que, però, en aquesta nova gira s'ha apostat per una proposta més "íntima" i "pròxima al públic". "Després de fer grans escenaris amb concerts amb molta adrenalina i potència teníem ganes de recollir-nos una mica i oferir una cosa més propera", ha argumentat Debon. De fet, en aquesta nova gira, que segueix el fil del retorn de la darrera, el grup mallorquí recorrerà en els pròxims mesos teatres i auditoris de Catalunya, Illes Balears i València.

El cantnant Pau Debon parla sobre l'actualitat del grup mallorquí

El cantnant Pau Debon parla sobre l'actualitat del grup mallorquí / Foto: Lluis Llebot (Cugat Mèdia)

Sant Cugat, el camp base d'Antònia Font

No és la primera vegada que Sant Cugat ha estat el camp d'entrenament i de proves per al grup mallorquí abans d'iniciar una nova gira. En el seu retorn de 2022, el Teatre-Auditori de Sant Cugat va ser el punt de partida on Antònia Font es va preparar abans de tornar a pujar amunt dels escenaris. En aquella ocasió, i a diferència dels dos concerts d'aquesta setmana, el grup mallorquí va preparar el retorn amb dos assaigs a porta tancada on el públic que va assistir estava format per convidats de la banda i subscriptors del canal de WhatsApp del Teatre-Auditori.

Ara, amb el cartell de 'sold-out' penjat a les guixetes del Teatre-Auditori, Debon ha reconegut que no sap ben bé per què funciona tant bé Antònia Font a Sant Cugat. No obstant això, sí que remarca que és "un lloc on ens sentim molt còmodes". "És un espai súper ben cuidat, el personal és molt atent i ens cuiden molt bé; per això hem repetit, perquè ens hi trobem molt a gust", ha argumentat el cantant del grup.

Després del retorn ara fa dos anys, i amb la vista posada a aquest nova gira, Antònia Font no té decidit què els oferirà el futur. "Ara hem tornat, hem de veure què passa, han passat dos anys en què tot ha anat molt bé, hem tingut més ganes de seguir i que passarà d'aquí a un any no ho sabem ni ens ho hem plantejat", ha reconegut Pau Debon qui, tot i això, s'ha mostrat molt preparat per encarar una gira que s'allargarà fins al desembre i que serà "intensa".


Pau Debon

L'escenari ens crida, jo veig un escenari i m'està dient que pugi que vagi. Després hi ha tota una sèrie de factors que influeixen a que el nostre grup funcioni



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.