Torna la Nit de l'Art amb la participació de cinc galeries i quatre entitats


  • Comparteix:

La 7a Nit de l'Art tornarà als carrers i places de la ciutat la nit del 19 de maig, amb un recorregut que aplegarà cinc galeries, quatre entitats i el Museu de Sant Cugat. Com a novetat, els santcugatencs podran apropar-se a l'art i participar en el sorteig d'una obra de petit format de l'artista santcugatenca Marta Vallvé Moreno.

La Nit de l'Art obrirà les portes de les galeries de Sant Cugat i de les principals entitats del món cultural i artístic per apropar als santcugatencs aquesta disciplina i promoure els artistes de casa. D'aquesta manera, l'Ajuntament, que per primer cop assumeix la organització de l'esdeveniment, sumarà a les galeries diferents carpes a les places de Doctor Galtés, d'Octavià i de Barcelona.

Aquells que vulguin podran fer un recorregut entre les diferents galeries i entitats durant aproximadament dues hores. Amb aquest mateix objectiu, enguany l'Ajuntament ha organitzat un joc de pistes amb preguntes de les diferents obres exposades on els santcugatencs tindran l'opció de guanyar una obra de petit format.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, explica els detalls d'aquesta iniciativa.

Àngels Solé

Hi ha una butlleta amb preguntes per cada espai. Si ho omplen tot vol dir que han fet tot el recorregut i podran participar en el sorteig d'una obra d'art.


A més, la Nit de l'Art serà testimoni de l'entrega del segon Premi de petit format Autocugat, que enguany també ret homenatge a un artista.

Ho explica el galerista i comissari del premi, Lluís Ribas.

Lluís Ribas

La vinculació amb la Nit de l'Art és que presentem l'obra i concedim el premi. A més, fem un homenatge a la trajectoria d'un reconegut artista.


Els protagonistes d'aquesta 7a edició de la Nit de l'Art seran les galeries Rusiñol, Espai Lluís Ribas, Pou d'Art, La Galeria, Ferran Martí, a més de les entitats Teatre la Unió, l'Ateneu, el Club Muntanyenc i el Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.