La dansa contemporània hipnotitza Sant Cugat

La pluja ha obligat a traslladar al vestíbul del Teatre-Auditori els espectacles de carrer del Dansa Metropolitana


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle 'Fantasie Minor', del Dansa Metropolitana, al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de l'espectacle 'Fantasie Minor', del Dansa Metropolitana, al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La dansa contemporània es troba a Sant Cugat com a casa. Prova d'això és el tret de sortida de la 7a edició de Dansa Metropolitana, una programa que es reparteix a una dotzena de municipis i que es podrà viure a la ciutat fins al 17 de març amb sis espectacles, una classe magistral i un assaig obert. Aquest dissabte la pluja ha obligat a traslladar les activitats del carrer al vestíbul del Teatre-Auditori, on el públic ha pogut conèixer de ben a prop les propostes de 'Fantasie Minor', de Marco da Silva Ferreira; i 'Beautiful Chaos', de Panda Waack. A la tarda, l'acció s'ha traslladat a l'escenari del Teatre-Auditori, amb un espectacle d'IT Dansa, la jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre.

'Fantasie Minor' ha posat sobre l'escenari un coreografia on un ballarí una ballarina comparteixen espai limitat i que està inspirada en la 'Fantasia en fa menor' de Schubert.


L'artista Panda Waack ha portat al vestíbul del Teatre-Auditori 'Beautiful Chaos', una proposta que posa de manifest una posició vulnerable des de la qual la ballarina s'empodera. Ha estat un espectacle que combina dansa contemporània, flamenc i 'waacking', segell personal de la intèrpret.


La jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre, IT Dansa, ha omplert el Teatre-Auditori amb un espectacle composat per tres peces i que vol servir com a porta d'entrada a la dansa contemporània per al públic general.


Les activitats continuen aquest diumenge a les 12 h a la plaça Victòria dels Àngels, davant del Teatre-Auditori, que acollirà un programa doble de danses urbanes. Per començar, l'Escola Sant Cugat presentarà 'Artèries'; i Brodas Bros oferirà l'espectacle itinerant sobre patinets elèctrics 'Sliders'.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA DE LA DANSA METROPOLITANA A SANT CUGAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.