Neix l'índex d'artistes visuals de Sant Cugat


  • Comparteix:

Tots els artistes de la ciutat tenen ja un punt de trobada a la xarxa. Es tracta d'una web que acull tots els creadors visuals que hagin nascut a la ciutat o que hi tinguin una vinculació especial. Per ser inclosos a l'índex, els artistes hauran d'haver fet, com a mínim, una exposició individual a un espai d'art, públic o privat.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat per la posada en marxa d'aquest projecte, que guarda certes similituds amb l'anteriorment creat índex d'autors de llibres de la ciutat. L'adreça web 'museu.santcugat.org' és on es reuneix virtualment tot aquest ventall d'artistes santcugatencs.

Solé ha ressaltat la importància que els artistes ajudin a mantenir viva aquesta web, amb una constant actualització del seus continguts.

Àngels Solé

També depén molt de vosaltres. Que vosaltres aneu avisant per poder actualitzar les dades, a més que nosaltres us anem perseguint.


La inauguració ha servit també per fer les primeres propostes de millora de la web. Entre les propostes en estudi, hi ha la possibilitat que es faci un fòrum obert a artistes i públic.

Les dades necessàries per donar d'alta nous membres o per actualitzar-ne el seu contingut s'han d'enviar a l'adreça: andreudengra@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.