Nou èxit de participació en una Nit més Jove dedicada a la dansa


  • Comparteix:

Dansa, cinema i esport han caracteritzat aquesta nova edició d'oci nocturn alternatiu

Dansa, cinema i esport han caracteritzat aquesta nova edició d'oci nocturn alternatiu

La dansa ha estat la gran protagonista de la darrera edició de la Nit més Jove que s'ha celebrat aquest divendres i que ha coincidit amb el Dia Internacional de la Dansa. Els preus especials i el bon temps han fet que les activitats tinguessin una molt bona acollida.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa la Nit més Jove ha dedicat el gruix de les seves activitats a aquesta disciplina artística. El tret de sortida l'ha donat l'espectacle 'Eterno?', de la companyia de Marta Carrasco. Aquesta activitat s'ha pogut veure al Teatre Auditori i ha tingut un preu especial per a joves fins a 29 anys. Un cop acabada aquesta obra, els joves santcugatencs han pogut gaudir d'altres espectacles de dansa, com 'Per què llegim Prolegdansit trànsit', amb el cos de Dansa de l'Esbart i 'Menos 373 grados' amb la companyia de dansa contemporània Inestables, tots dos a l'aire lliure, a la Plaça del Centre Cultural.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha fet una valoració força positiva d'aquesta Nit més Joves dedicada a la Dansa.

Toni Ramon

La Nit més Jove s'ha sumat al Dia Internacional de la Dansa amb l'espectacle de la Marta Carrasco i el de l'Esbart a l'aire lliure que han tingut una molt bona acceptació


Tot i que la dansa ha protagonitzat el gruix de les activitats d'oci alternatiu organitzat per l'Ajuntament, els joves han pogut gaudir, com ja és habitual, d'un passi doble de cinema a l'Ateneu santcugatenc, i les tradicionals activitats esportives al Pavelló Municipal de la Rambla del Celler, on s'ha disputat el vuitè Torneig de Futbol Sala, sempre amb un gran èxit de convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.