La galeria d'art Canals de Sant Cugat participarà a la Fira Internacional d'Art de Catalunya de Girona


  • Comparteix:

La fira de Girona també servirà per presentar la nova edició de la Biennal d'Art Contemporani Català

La fira de Girona també servirà per presentar la nova edició de la Biennal d'Art Contemporani Català

Grau Garriga, Josep Maria Jubells, Josep Massana i Jaume Muxart són els artistes que Canals-Galeria d'Art de Sant Cugat presentarà a la primera edició de la Fira Internacional d'Art de Catalunya que se celebrarà a Girona del 3 al 6 de juny. La presència santcugatenca però, no acabarà aquí. I és que coincidint amb aquesta primera fira de Girona, també es presentarà la nova edició de la Biennal d'Art Contemporani Català, que organitzen la Canals Galeria d'Art i l'Ajuntament.

Amb l'objectiu d'estimular l'art des de les comarques, la galeria d'art santcugatenca Canals participarà a la Fira Internacional d'Art de Catalunya que se celebrarà a Girona i ho farà amb les obres de dos pintors, Josep Maria Jubells i Jaume Muxart; un escultor, Josep Massana; i de l'artista més internacional de Sant Cugat, Josep Grau Garriga.

Josep Canals, director de la Canals Galeria d'Art, ha destacat la importància de mostrar la millor imatge de la ciutat i del país en una mostra d'abast internacional.

Josep Canals

Imatge no només de la galeria sinó també de la ciutat i del país. Hi van specialistes de l'art de tot el món, d'aquí i de fora. És important donar una bona imatge amb els millors artistes i peces espectaculars.


A més, durant la fira, es presentarà davant els mitjans de comunicació de tot el país la Biennal d'Art Contemporani Català del 2006. La biennal, organitzada per la galeria Canals i l'Ajuntament de la nostra ciutat, disposarà d'un estand promocional en què s'exposaran les bases per la convocatòria del 2006.

Pel galerista, Josep Canals, la fira que se celebrarà a Girona és una oportunitat per la societat catalana per recuperar l'impuls artístic i consolidar una gran mostra de caràcter internacional dins del territori català.

Josep Canals

La societat civil ha de ser conscient que cal impulsar el poder d convocatòria que tenim a nivll d'art. La fira de Girona es farà en una bona època, a principis d'estiu, i pot ser un referent del sud d'Europa.


La primera fira d'Art Internacional de Catalunya, que tindrà lloc al Palau de Fires de la ciutat de Girona del 3 al 6 de juny, ha tingut una excel·lent acollida entre els mitjans artístics catalans, tant artistes com galeristes, i disposarà d'espais per a invidents i per a la mainada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.