Sant Cugat es banya en el foc de la rauxa dels Diables

La ciutat ha celebrat aquest dissabte la segona jornada de l'Encabronada, la gran festa dels Diables


Un moment del bany de foc a Octavià / Foto: Cugat Mèdia (Lali Puig)

Un moment del bany de foc a Octavià / Foto: Cugat Mèdia (Lali Puig)

Sant Cugat ha viscut una altra jornada infernal. Els Diables de Sant Cugat han invocat un bany de foc a la plaça d'Octavià: és una de les propostes més lluïdes de l'Encabronada, la festa grossa de la colla. L'entitat s'ha acompanyat dels diables d'altres municipis: de Montcada i Reixac, de Vilanova i la Geltrú i de Molins de Rei. Tots ells han creat un ambient d'autèntica festa major en plena primavera. Malgrat la incertesa, la rauxa del Boc de Can Vernet ha mantingut la pluja lluny de Sant Cugat perquè la festa fos possible.


























Mira aquí les imatges de l'Encabronada de divendres.

Diumenge, punt final

Diumenge, darrer dia de l'Encabronada, arrencarà amb una pedalada popular, la ruta ciclista 'Rodant per les llegendes', un recorregut per diferents punts emblemàtics i llegendaris de la ciutat. L'entitat convidada d'enguany són els Gausacs, que hi participaran amb un assaig obert, un castell 'diabòlic', un taller per la canalla i un pòdcast en directe des de la plaça de l'U d'octubre.

Novetats

Com a novetats d'aquesta edició, l'habitual carretillada solidària es farà tant dissabte com diumenge i els fons recollits aniran íntegrament al Taller Jeroni de Moragas. També per primera vegada l'entitat ha inclòs un punt lila mòbil i autogestionat.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR