Avui s'inaugurarà el Mural de Sergi Barnils


  • Comparteix:

Després de la lectura del pregó, la següent cita de la jornada és la inauguració del mural que Sergi Barnils ha pintat a l'Ateneu del barri. El local de l'Avinguda de Cerdanyola presentarà un obra de 42 metres quadrats que porta el nom de 'L'estança immutable'.

El mural és una creació rectangular sobre una paret pluvial ondulable, ubicada a la terrassa davantera de l'Ateneu. Aquesta és la primera vegada que a Sergi Barnils li encarreguen una obra de dimensions tan grans. "L'estança immutable" té 9,7 metres de llargada, 4,4 d'alçada i una superfície que supera els 42 metres quadrats. L'obra de l'artista santcugatenc recull més d'una vintena de colors, d'entre quals el groc té un paper predominant.

L'Ateneu de l'Avinguda de Cerdanyola és l'impulsor d'aquesta iniciativa que ret homenatge a la ciutat i els seus habitants, en especial, als veïns del barri del Monestir-Avinguda de Cerdanyola.

El mural ha necessitat una inversió de 6.000 euros que han aportat, a parts iguals, La Caixa, l'empresa d'aigües públiques Sorea, els comerços Germans Pros i l'empresa Delphi.

La inauguració de "L'estança immutable" es farà a les 9 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.