El CPA celebra la festivitat de la Cruz de Mayo amb els ulls posats en la nova seu


  • Comparteix:

Després de mesos d'espera, ja han començat finalment les obres de la nova seu del CPA, que haurien d'estar enllestides cap al junt de l'any vinent. Així ho ha expressat el president de l'entitat, Gabriel Ruiz en el transcurs de la celebració de la festa d'enguany de la Festa de la Cruz de Mayo.

Al voltant d'un centenar de persones s'han reunit aquest diumenge al Centro Popular Andaluz en la que pot ser la penúltima festa de la Cruz de Mayo en l'actual seu, ja que si els pronòstics del seu president, Gabriel Ruiz s'acompleixen a partir del juny del 2006 ja es disposarà de la nova seu.

I és que després de l'acte de col·locació de la primera pedra, que e sva fer el mes d'octubre passat, els treballs de construcció han estat aturats fins ara, a l'espera que Fecsa-Endesa retirés un trasformador que hi havia en el solar on ha d'anar l'edifici. Ara, i un cop fet aquest tràmit, les obres ja han començat i segons el calendari, podrien estar enllestides pel juny el 2006. Així ho ha assegurat el president del CPA, Gabriel Ruiz.

Gabriel Ruiz

Hem tingut problemes amb FECSA, perquè no funcionava un generador. Les obres de construcció s'han retardat quatre mesos


Pel que fa a la festa de Cruz de Mayo, el dia ha acompanyat en una jornada en la que la tradició d'aquesta festa ha tornat a la nostra ciutat per quinzè any consecutiu. La missa, celebrada al pati de l'entitat i presidida per una gran creu guarnida amb clavells, ha donat el tret de sortida als diferents actes en els que han destacat el grup de ball i cant i el brindis amb el vi d'honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.