L'escriptor florestà Xavier Moret s'endú el premi a la millor novel·la negra escrita en català


  • Comparteix:

Moret prepara ja la quarta entrega de les aventures del detectiu Max Riera

Moret prepara ja la quarta entrega de les aventures del detectiu Max Riera

L'escriptor santcugatenc Xavier Moret ha rebut el premi a la millor novel·la negra escrita en català que atorga la llibreria 'Negra y Criminal' per l'obra 'L'home que adorava la Janis Joplin'. La novel·la, ambientada a La Floresta i amb el rerefons d'un cas d'especulació urbanística, continua amb la saga del peculiar 'detectiu alternatiu' Max Riera.

Amb l'obra 'L'home que adorava la Janis Joplin', editada el 2004, l'escriptor florestà Xavier Moret ha guanyat el premi a la millor novel·la negra escrita en català. Aquest guardó l'atorga la llibreria barcelonina especialitzada 'Negra y Criminal', i la distinció, que es caracteritza per no tenir cap dotació econòmica, la va entregar el director de la Biblioteca de l'Hospitalet del Llobregat, Jordi Canal.

La novel·la premiada segueix la saga de Max Riera, 'detectiu alternatiu' i l'últim 'hippy' de la plaça Reial. La quarta entrega de les aventures de Max Riera sortirà a la llum en breu, en la nova novel·la de Xavier Moret, que estarà ambientada a l'Empordà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.