La companyia Catacrac omple el Teatre Auditori amb l'adaptació de la Blancaneus

El proper 22 de maig arriba la Ventafocs al Teatre Auditori

Cultura

Publicat el 15/mai/05 per Cristina Martinez

El Teatre Auditori ha estat aquest diumenge l'escenari de l'obra la Blancaneus representada per la companyia Catacrac. L'espectacle, adreçat a tots els públics, és una adaptació del conte tradicional i ha aconseguit la participació i els aplaudiments de tots els assistents.

La companyia teatral Catacrac ha portat aquest diumenge a Sant Cugat la seva particular adaptació del conte tradicional de la Blancaneus, un muntatge elaborat per tots els membres d'aquest petit grup teatral . El seu director i un dels actors, Fredi Badell, ha explicat que la intenció és atraure tan als grans com als més menuts.

Fredi Badell

És per tots els públics perquè els grans a Sant Cugat han rigut molt perquè hi ha troços més destinats als nens i d'altres que els grans entenen més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Al llarg de la representació els membres de Catacrac han intentat fer participar a tot el públic preguntant-los directament i acompanyant-se de la música. Les escenes que més expectació han causat han estat la de la poma on tots els nens han intentat persuadir a la protagonista que no se la mengés, i la del petó final. Fredi Badell ha mostrat la seva satisfacció perquè tot i ser un cap de setmana difícil han aconseguit una entrada important i esperen repetir futures actuacions al Teatre Auditori.

De moment, els nens i nenes santcugatencs podran gaudir el proper diumenge 22 de maig de l'adaptació de la Ventafoncs de Benet i Jornet al Teatre Auditori.