Gran seguiment popular de la Jornada Castellera


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat van oferir ahir la seva setena actuació de festa major a la plaça d'Octavià. La vetllada, que es va caracteritzar per l'elevat nombre de santcugatencs que van fer pinya amb la colla local, va servir per consolidar la nova plaça del Monestir com a plaça castellera.

Els castellers de la nostra ciutat van actuar acompanyats pels Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Lleida. La colla local va aconseguir descarregar el primer 5 de 7 de la temporada. A més, va completar amb èxit un 4 de 7 amb agulla i un 3 de 7, i va acabar l'actuació amb un vano de pilars. Per la seva banda, els de Lleida van descarregar un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 3 de 7. Els únics que van atrevir-se amb una construcció de 8 van ser els Bordegassos, que van fer un 3 de 8, una torre de 7, i van descarregar amb dificultats un 4 de 7 amb agulla.

El cap de colla dels de Sant Cugat, Lluís Losantos, va fer una valoració molt positiva de la diada castellera, sobre tot pel gran nombre de santcugatencs que es van sumar a la pinya.

Lluís Losantos



Losantos es va mostrar satisfet per haver actuat a la remodelada plaça d'Octavià, i va manifestar que es tracta d'un espai amb molt de potencial pels castellers.

Lluís Losantos



A manca de 6 mesos per acabar la temporada, els castellers de Sant Cugat es plantegen ara el repte d'aconseguir descarregar el 3 de 7 per sota i la torre de 7. Si ho aconsegueixen, de cara a la temporada vinent tornaran a intentar la construcció més esperada de la colla, el 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.