El concert de l'OBC no aconsegueix omplir el Teatre Auditori però sí entusiasmar al públic assistent


  • Comparteix:

El concert l'ha dirigit el director assistent, Xavier Puig, que ha rebut una calurosa resposta del públic

El concert l'ha dirigit el director assistent, Xavier Puig, que ha rebut una calurosa resposta del públic

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ha presentat aquest divendres dues peces molt conegudes al Teatre Auditori , 'La bella dorment' i la Simfonia número 5 de Txaikovski. L'Orquestra, que no ha aconseguit omplir el teatre, ha actuat sota la batuta del jover director assistent Xavier Puig i Ortiz, molt aplaudit pel públic.

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), que visita cada temporada la nostra ciutat, ha presentat, en aquesta ocasió, dues peces prou conegudes de Txaikovski. La primera d'elles, és una selecció de la peça per a ballet 'La bella dorment' i la segona, la cinquena simfonia del reconegut compositor. El director assistent de l'Orquestra Simfònica, Xavi Puig i Ortiz, ha fet una valoració molt positiva del concert celebrat a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

La llàstima és que no estigui ple el Teatre. Avui és un concert obert a tothom, no sé perquè la gent no s'ha animat a venir. Crec que el concert s'ho mereix.


El públic ha aplaudit als músics però sobretot al director assistent de l'Orquestra, Xavi Puig, que ha dirigit el concert en absència del director titular, Ernest Martínez.

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, també s'ha mostrat molt satisfet de l'actuació, tot i lamentar la baixa assistència del públic santcugatenc.

Xavi Puig

He sentit un públic prou nombrós i calorós. Penso que ha estat un concert magnífic.


El taló del Teatre Auditori s'abaixarà aquesta temporada amb 'El mètode Grönholm', que arriba aquesta setmana amb una funció doble, dijous i divendres, i amb un concert del cantant de boleros Moncho, previst per al 10 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.