La presentació del nou servei de restauració marca la XIV Festa del Soci de la Unió


  • Comparteix:

L'entitat continua negociant amb l'Ajuntament la remodelació del seu teatre i convertir-lo en una sala de mitjpa format

L'entitat continua negociant amb l'Ajuntament la remodelació del seu teatre i convertir-lo en una sala de mitjpa format

Al voltant de 170 membres han participat en el dinar de germanor que ha organitzat la Unió Santcugatenca amb motiu de la Festa del Soci, que celebren anualment. El dinar ha servit per donar a conèixer als socis el nou servei de restauració que ha de servir per normalitzar les finances de l'entitat.

La Unió Santcugatenca ha celebrat aquest cap de setmana la XIVena Festa del Soci. L'acte ha servit per retre un homenatge als socis que aquest any han complert 25 i 50 anys a l'entitat i també per donar a conèixer el nou servei de restauració, que ha neix amb l'objectiu de millorar les finances d'aquesta entitat centenària. Així ho ha explicat el president de la Unió Santcugatenca, Joan Mata.

Joan Mata

Estrenem un nou servei de restauració amb el que esperem normalitzar la situació econòmica de la Unió


A l'acte hi ha assistit el regidor de relacions institucionals, Jaume Tubau, en representació de l'alcalde. Tubau ha volgut destacar la feina feta per la Unió a favor de la integració dels nouvinguts al llarg dels seus 105 anys d'història a la nostra ciutat.

Jaume Tubau

La feina que fan els socis de transmetre els nostres orígens als nous santcugatencs trobo que és importantíssima i si volem que aquest poble continui sent el que ha estat sempre necessitem entitats com la Unió.


Pel que fa a les negociacions entre l'entitat i l'Ajuntament per remodelar el teatre de la Unió i que aquest pugui ser utilitzat com a sala de mitjà format, Mata només ha volgut dir que esperen que les converses s'accelerin i es comencin a cremar etapes més ràpidament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.