Pep Tugues assumeix la direcció del Centre Cultural, en substitució d'Àngels Seix


  • Comparteix:

Tugues està vinculat al Teatre Auditori des del 1993, quan va començar a treballar-hi com a responsable de comunicació

Tugues està vinculat al Teatre Auditori des del 1993, quan va començar a treballar-hi com a responsable de comunicació

Pep Tugues és el nou director de l'Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural, que inclou el Teatre Auditori i la Biblioteca del Mil·lenari, en substitució d'Àngels Seix. Entre els objectius que es marca el nou director, destaquen el de donar a conèixer més i millor aquest equipament entre els ciutadans, fer una programació de qualitat i atractiva pels santcugatencs i atansar aquest teatre a les entitats i agents culturals de la ciutat.

Per a la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, després d'onze temporades el Teatre Auditori necessita 'canvis en alguns aspectes' per tal d'adaptar-se a les necessitats de la ciutat, tant pel que fa a la programació com a la difusió de les seves activitats.

És per això que l'objectiu d'aquesta nova etapa, que encapçalarà Pep Tugues, passarà per aprofundir en el coneixement dels diferents públics, conèixer les expectatives dels santcugatencs i crear una programació de qualitat. També se seguirà amb la tasca de potenciar la relació del teatre amb les entitats i amb altres equipaments culturals d'altres municipis per tal de generar dinàmiques conjuntes que enriqueixin les programacions. Un altre objectiu destacat, ha explicat Tugues, serà el de donar a conèixer aquest equipament als ciutadans, perquè en gaudeixin i se'l facin més seu.

Pep Tugues

Que els santcugatencs coneguin per dins el Teatre Auditori, que no és només programació sinó que també és un espai que han de sentir seu i l'han de disfrutar.


El nou director del Centre Cultural ha assegurat estar molt il·lusionat aquest nova etapa professional, que ha qualificat de 'repte', i ha volgut recordar que comptarà amb un gran equip humà, als quals espera 'poder transmetre la mateixa il·lusió i entusiasme'.

Pel que fa a la gestió de la seva antecessora, Àngels Seix, Tugues n'ha destacat la seva bona gestió econòmica i ha assegurat que, tot i voler donar una nou gir a aquest equipament, darrera del Centre Cultural hi ha 11 anys d'història que cal assumir i anar adaptant a la realitat i a les necessitats actuals de la ciutat progressivament. En aquest sentit, hi ha la voluntat de potenciar el nivell artístic de la programació per tal que els santcugatencs no hagin de buscar el consum cultural fora de la ciutat, amb propostes com un cicle de música d'autor.

Pep Tugues

Una de les coses que ,'agradaria progarmar perquè crec que aniria bé a la ciutat és un cicle de música d'autor.


Pep Tugues, és llicenciat en Periodisme i Filosofia i Lletres a la UAB. Va començar a treballar al Teatre Auditori l'any 1993 com a responsable dels mitjans de comunicació. El 2002, va assumir les tasques de comunicació de l'Any del Mil·lenari i des d'aleshores ha coordinat el Pla de Cultura, les activitats del Fòrum 2004 a Sant Cugat, l'Any Grau Garriga o l'Any del Llibre i la Lectura.

Des de l'abril del 2003, Tugues desenvolupava les funcions de cap de comunicació de l'àmbit de Cultura, Educació, Esports i Turisme de l'Ajuntament, i també està estretament vinculat a aquesta emissora, Ràdio Sant Cugat, on va dirigir i realitzar un programa dedicat a les arts escèniques, 'Didascàlia', i on continua com a col·laborador al magazín 'Barra Lliure' o de la la tertúlia cultural de l'espai informatiu 'Primera Plana'. També ha estat col·laborador habitual del dominical del diari Avui, la revista Presència i el setmanari local Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.