El Teatre Auditori s'omple de gom a gom per veure la primera funció del 'Mètode Gronhölm'


  • Comparteix:

Les entrades per aquesta nit ja estan totalment exhaurides

Les entrades per aquesta nit ja estan totalment exhaurides

'El Mètode Gronhölm' ha arribat aquest dijous a la nostra ciutat amb un gran èxit de públic. Durant dues hores un Teatre Auditori ple de gom a gom no ha deixat de riure amb les disparatades situacions que planteja l'obra de Jordi Galceran, on quatre personatges competeixen per aconseguir un càrrec de responsabilitat en una empresa. L'obra torna aquesta nit al teatre Auditori amb les entrades ja totalment exhaurides.

El 'Mètode Gronhölm' ha arribat a la nostra ciutat aquest dijous amb totes les localitats venudes. Davant d'un Teatre Auditori ple de gom a gom Lluís Soler, Jordi Boixaderas, Roser Batalla i Jordi Díaz han fet riure en tot moment a un públic entregat amb les disparatades situacions que presenta l'obra de Galceran.

Per l'actor Jordi Díaz el text de Jordi Belbel és 'brillant'. Díaz considera que l'obra tracta un tema contemporani, modern i actualitzat. Així ho ha dit el magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Jordi Diaz

És un text brillant, amb aquesta obra el Galceran la clavat. És contemporani, modern i actualkitzat. La gent se sent molt identifacada i tot i que fem teatre no ens allunyem molt de la realitat.


Díaz ha afegit que l'obra és una metàfora del món actual. Jordi Díaz considera que tot i que sembla una comèdia en el fons és una història àgria amb un text sarcàstic, ja que segons Jordi Díaz el que els hi passa als personatges és 'molt dur'.

Jordi Diaz

Una mica la metàfora i el que ens ve a representar és el món agresiu en el que vivim. Hem de reflexionar. Estem fent humor i ens ho prenen sarcàsticament però en el fons és una obra àgria.


'El mètode Gronhölm' repetirà avui escenari i èxit a la nostra ciutat en una representació a les deu de la nit amb les entrades totalment exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.