La festa final de 'Dansa a l'escola' aplega al voltant de dos mil nens al Parc Ramon Barnils


  • Comparteix:

El Parc Ramon Barnils ha estat l'escenari de la festa de cloenda del programa 'Dansa a l'escola'. Amb aquesta jornada, els alumnes de primària de les escoles públiques de Sant Cugat han pogut mostrar al públic la feina feta als assajos realitzats al llarg del curs.

La dansa tradicional ha ocupat el Parc Ramon Barnils aquest divendres al matí. I és que el prop de dos milers de nens de 1r a 6è de primària de les escoles públiques de Sant Cugat han acomiadat el programa 'Dansa a l'escola' amb una gran festa.

Els professors es mostren molt satisfets pel fet que els infants puguin mostrar el que han après al llarg del curs, ja que els més petits, diuen, s'ho passen molt bé. A més consideren que és un bon reconeixement a la feina feta pels professors de música.

És una iniciativa que té una llarga trajectòria que als nens agrada molt. Em sembla molt bé que els nens ballin amb nens de la seva mateixa edat, a més és un reconeixement pels professors de música


Pels més menuts la festa s'espera amb moltes ganes perquè tenen la possibilitat de mostrar al públic tot allò que han après, a més també els serveix d'excusa perquè per un dia es saltin classe.

Nens

M'ha agradat molt, ens ho hm passat molt bé peruqè ens hem saltat classe


El programa 'Dansa a l'escola' forma part del Pla Municipal de Dinamització amb la col·laboració de l'Esbart que dóna la formació necessària als mestres de música. Una de les organitzadores, Sandra, ha volgut destacar la importància de la dansa en el nostra patrimoni històric.

Sandra

Els nens ho treballen durant el curs i tenen moltes ganes de mostrar-ho. La dansa és un tret important de l'aprenentatge i a més un tret cultural que hem de conèixer del nostre país.


La festa ha comptat també amb una exhibició de dansa de l'Esbart de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.