El Grup de Teatre Espiral de Valldoreix tanca la seva programació continuada amb 'Jurat popular'


  • Comparteix:

El Casal de Cultura de Valldoreix s'ha omplert aquest diumenge per acollir l'obra de Reginald Rose, 'Jurat Popular', a càrrec del Grup de Teatre Espiral. Basada en la pel·lícula 'Dotze homes sense pietat', aquesta obra tanca la programació continuada de teatre que ha organitzat, un any més, el mateix Teatre Espiral.

Set actrius i cinc actors han donat vida als membres d'un jurat popular encarregat de decidir si un fill ha matat al seu pare en un país en el que l'assassinat està condemnat amb la pena de mort. Amb aquesta obra el Grup de Teatre Espiral de Valldoreix ha volgut mostrar l'arbitrarietat i el no saber escoltar de la nostra societat. La directora d'Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat que aquesta obra inclou algunes escenes cinematogràfiques fetes per ells mateix per donar-li una mica de ritme.

Trini Escrihuela

Hi ha un mix. Hi ha unes filmacions cinematogràfiques amb unes escenes que representen el que hipotèticament va passa. Hem volgut donar-li una mica més de ritme i de vida


Amb 'Jurat Popular', el Grup de Teatre Espiral tanca la programació continuada d'enguany, en una temporada en la que s'han representat obres com 'El mètode Gronholm', 'Jo seré el seu gendre', o 'Darrera versió per ara', de Manuel de Pedrolo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.