El Museu de Sant Cugat acull la Tercera Trobada de Creadors sobre dietarisme i dietarisme en blogs


  • Comparteix:

La iniciativa està organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes, Vilaweb i l'Ajuntament

La iniciativa està organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes, Vilaweb i l'Ajuntament

'El dietarisme és un gènere de moda'. Així s'ha afirmat durant la Tercera Trobada de Creadors que se celebra des d'ahir al Museu de la nostra ciutat amb l'objectiu de debatre sobre aquest gènere literari i les seves possibilitats a través de la xarxa. La jornada està organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes, Vilaweb i l'Ajuntament de Sant Cugat dins el marc de la celebració de l'Any del Llibre i la Lectura.



Aquest és un exemple dels dietaris que s'estan analitzant aquests dies al Museu de Sant Cugat, en el marc de la jornada 'El dietarisme i el nou dietarisme dels blogs'. I és que aquest gènere, que compta ja amb una llarga història, es manté amb el pas dels anys i sobreviu a l'aparició de les noves tecnologies.

Així ho ha explicat un dels coordinadors de la Trobada, Oriol Izquierdo, que ha assegurat que la participació a la jornada està sent 'alta i entusiasta' i ha afegit que 'el dietarisme és un gènere que està quasi de moda'.



Izquierdo ha assegurat també que, lluny de córrer el risc de desaparèixer amb l'aparició de la xarxa i dels anomenats weblogs, el gènere del dietari està vivint ara una revitalització gràcies a les noves possibilitats que li ofereix la xarxa. Escriure en el tradicional diari o fer-ho amb l'ordinador per internet, ha dit, no són en cap cas excloents sinó que sovint són activitats complementàries.



Després d'una primera sessió ahir, la Tercera Trobada de Creadors continua al llarg de tot aquest dimarts amb diferents xerrades al voltant d'aquest gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.