El II Festival de Música de Cambra dóna avui el tret de sortida amb una actuació del Trio Kandinski

El cicle s'allargarà fins el 22 de juliol amb un total de 6 concerts

Cultura

Publicat el 10/jun/05 per Adria Claramunt

El Trio Kandinsky obre aquest vespre el II Festival de Música de Cambra, un cicle que des d'avui i fins a finals de juliol portarà un total de 6 concerts al Claustre del Monestir. Enguany, la principal novetat serà l'inclusió del quartet de corda austríac Mazarteum Quarttet Salzburg, que donarà posarà la nota internacional al festival.

6 concerts de música de cambra, a càrrec de diferents formacions, seran els protagonistes del II Festival de Música de Cambra al Monestir de Sant Cugat que obre aquest vespre el 'Trio Kandinsky'.

Aquesta segona edició segueix donant prioritat a la promoció de músics santcugatencs però ha volgut introduir una gran novetat: l'inclusió en el programa del quartet de Salzburg 'Mozarteum Quartett', que serà l'encarregat de posar l'accent internacional al festival, que pretén arribar més enllà de les fronteres del Principat. Així ho ha explicat la directora del certamen, Mariona Benet.

Mariona Benet

S'esta una base d'un esdeveniment musical important a Sant Cugat però que volem que també ho sigui a tot el país i internacionalment.


D'altra banda, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat l'alt nivell dels músics santcugatencs, així com la gran quantitat i qualitat de les escoles de música i corals de Sant Cugat. Per això, diu Solé, és tant important la participació dels músics locals en aquesta proposta.

Àngels Solé

A Sant Cugat, la música és molt important i excel·lent,gràcies a les escoles,corals,etc...Ja que no només és important la quantitat sinó també la qualitat.


A més de l'actuació de 'Trio Kandinsky', que obren el cicle, i el quartet centre-europeu, el festival inclourà un recital de violí, piano i cant, un duo de piano a càrrec dels germans Pérez Molina o una actuació de dansa, castanyoles, violoncel i piano a càrrec d'Ànima Nua, entre d'altres.

Al igual que l'any passat, es farà l'estrena d'un compositor català, que enguany serà Domènech González de la Rubia.

Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme o bé per telèfon al 93.675.99.52. El preu és de 12 euros per concert, però també es poden comprar abonaments per a 3 concerts, a un preu de 30 euros, o per a 6 concerts, a 56.