Dues exposicions tanquen la celebració dels 15 anys de Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art diu adéu als actes de celebració del seu quinzè aniversari d'una manera molt especial. D'una banda, presenta el retorn d'Enric Giralt i el seu treball de protesta, i de l'altra, exposa una mostra col·lectiva d'artistes que han desfilat per la sala santcugatenca.

L'obra d'Enric Giralt serveix com a cloenda dels actes que han celebrat els quinze anys de vida de la Canals Galeria d'Art. Els quadres de denúncia d'aquest jove artista s'exposen des d'ahir a la sala 1 amb els problemes socials com a denominador comú. La immigració, la fam i el terrorisme son els temes de reflexió que proposa Giralt, utilitzant tot tipus de tècniques que ens comenta el mateix artista:

Enric Giralt

A partir de les fotografies toco els temes que més preocupen a l'home


I la sala 2 es converteix en l'aparador dels treballs de diversos artistes que han passat per la Canals al llarg d'aquesta temporada. És el cas de Roser Agell, Rosa Agenjo, Grau Garriga i Joaquim Budesca. Tots els acomiaden les exposicions de la Canals Galeria d'Art fins el mes de setembre. Fins llavors, el director de la sala, Josep Canals, recomana als santcugatencs que visitin durant aquest estiu els circuits locals:

Josep Canals

Els sancugatencs han de visitar més sales com a procés de formació


Després de vacances, la Canals ja té preparada l'exposició que inaugurarà la temporada 2002-2003. Es tracta d'una mostra que, sota el títol de "Setze anys, setze artistes", vol guiar als ciutadans pel panorama pictòric que Sant Cugat viu actualment. Aquest treball començarà presentant la pintora més veterana, Maria Fabre, per acabar amb l'obra de l'artista més jove, Teresa Farrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.