La farmacèutica Boehringer Ingelheim convoca la XIX edició del Premi Periodisme en Medicina


  • Comparteix:

L?objectiu és reconèixer la investigació periodística en aquest àmbit

L?objectiu és reconèixer la investigació periodística en aquest àmbit

La companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim ha convocat ja les bases per la XIX edició del premi Periodisme en Medicina, tant a nivell audiovisual com en premsa escrita. Els dos premis estan dotats en 12.000 euros cada un i, com a novetat, en aquesta edició podran optar als guardons tots aquells articles difosos per mitjans espanyols entre l'1 de gener del 2004 i el 30 d'abril d'aquest any.

El premi a Boehringher Ingelheim al Periodisme en Medicina és un dels guardons més antics del territori nacional en la divulgació periodística dels avanços mèdics. Així ho ha expressat el responsable de comunicació de la companyia farmacèutica, amb seu a Sant Cugat, que ha afegit que en aquesta dinovena eicidció les bases del premi s'amplien i podran optar als guardons els treballs difosos pels mitjans de comunicació espanyols entre l'1 de gener del 2004 i el 30 d'abril del 2005.

La novetat, assegura però, està en els mateixos treballs que es presenten ja que cada any sorgeixen temes d'investigació i divulgació acords a l'actualitat mèdica.

Josep Maria Morral

La veritable novetat recau en els mateixos treballs que es presenten ja que són novedosos i relacionats amb temes mèdics actuals.


A part de guardonar els millors treballs divulgatius en medicina, l'objectiu del premi, matisa Morral, és difondre l'interès en els temes d'actualitat en aquest àmbit.

Recordem que el premi té dues categories, una per als mitjans audiovisuals i l'altre per a premsa escrita i que el guardó per ambdues està dotat amb 12 mil euros. El termini per presentar-se a aquest premi finalitza el dia 30 de juny i l'únic requisit és que els treballs hagin estat publicats o emesos.

Pel que fa a l'acte d'entrega dels premis, està previt per al mes de novembre a Madrid i l'objectiu és que estigui presidit per la ministra de Sanitat, Elena Salgado, i per la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli.

Com en anteriors edicions, la jornada comptarà també amb una conferència sobre algun tema actual de salut que vindrà de la mà d' una personalitat destacada en el món científic, i que de moment encara queda per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.