Els pares i mares de les escoles públiques no assistiran al Consell Escolar


  • Comparteix:

Els representants dels Pares i Mares de les escoles públiques de Sant Cugat no van assistir al consell escolar municipal que va celebrar-se ahir a l'ajuntament. Segons ha explicat la representant de l'escola Pins del Vallès, Núria Serrahima, els portaveus han pres aquesta decisió perquè no apareixen explícitament en l'ordre del dia tres temes que consideren de vital importància.

Es tracta del bonus de transport escolar, els accessos de l'institut Angeleta Ferrer i la reorganització dels estudiants. Respecte al primer tema demanen que es recuperi el bonus que va desaparèixer amb la integració tarifària ja que, diuen, representava un estalvi important pels estudiants. Sobre els accessos a l'institut Angeleta Ferrer els han qualificat de deficients i han demanat a l'ajuntament que resolgui el problema.

Finalment els representants dels Pares i Mares de les escoles públiques volien que s'inclogués en l'ordre del dia la reorganització dels estudiants per corregir la sobrecàrrega que, al seu entendre, pateixen algunes escoles de la ciutat.

La representant del col·legi Pins del Vallès critica que aquests tres temes no apareguessin explícitament en l'ordre del dia del dia quan fa molt de temps que els reivindiquen. Núria Serrahima:

NURIA SERRAHIMA



Serrahima ha afegit que si bé els responsables del consell van oferir l'alternativa de tractar aquesta temes en l'apartat de qüestions diverses, consideren que eren temes prou importants per tractar-los en profunditat i no al final del consell de forma ràpida.

NURIA SERRAHIMA





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.