Shakespeare, Calders i Alexandre componen el programa de 'Lectures a la fresca'


  • Comparteix:

La iniciativa, organitzada pels Amics de Pedra i Sang, tindrà lloc a partir del 20 de juny en diferents places de la ciutat

La iniciativa, organitzada pels Amics de Pedra i Sang, tindrà lloc a partir del 20 de juny en diferents places de la ciutat

Les lectures a l'aire lliure d''El somni d'una nit d'estiu' de William Shakespeare, 'Antaviana' de Pere Calders i tres contes de Víctor Alexandre componen el programa del cicle 'Lectures a la fresca', que organitza l'associació Amics de 'Pedra i Sang'. La iniciativa tindrà lloc a partir del 30 de juny a les places Pep Ventura, Pere San i Magí Bartralot.

Tres contes d''El somriure de Burt Lancaster' de Víctor Alexandre donaran el tret de sortida a les lectures a l'aire lliure. El primer acte tindrà lloc el dijous 30 de juny a les deu de la nit a la plaça de Pere San. L'autor de les obres ha dit que un escriptor se sent molt feliç quan veu "vius" aquells personatges que ha creat en la seva imaginació.

Víctor Alexandre

L'autor se sent molt feliç quan veu 'vius' aquells personatges que ha creat en la seva imaginació


El dijous 7 de juliol la plaça Pep Ventura acollirà a partir de les deu la nit la lectura de la versió de Josep Maria de Sagarra d''El somni d'una nit d'estiu', de William Shakespeare. La presidenta d'Amics de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarasau, ha explicat que la iniciativa pretén recuperar la tradició de seure al carrer durant les nits d'estiu.

Dolors Vilarasau

Volem recuperar la tradició de sortir i seure al carrer durant les nits d'estiu


Finalment, la plaça Magí Bartralot acollirà, el 21 de juliol, la lectura d''Antaviana' de Pere Calders, que serà la darrera obra que es llegirà a l'aire lliure.

Cal remarcar que aquest cicle de lectures compta amb la col·laboració de l'Ateneu Santcugatenc i l'associació Comerç Centre Històric. La presidenta de l'associació de comerciants, Beatriz Martínez, ha remarcat que han col·laborat amb la iniciativa d'Amics de 'Pedra i Sang' perquè aposten per un comerç vinculat a la ciutat.

Beatriz Martínez

Hem col·laborat perquè iniciatives com aquesta continui fent-se estiu rere estiu


Aquesta iniciativa s'emmarca dins del programa de l'Any del Llibre i la Lectura, i compta amb la col·laboració de Ràdio Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.