El Museu acull fins al setembre una àmplia representació d'art contemporani


  • Comparteix:

La mostra s'emmarca dins els actes commemoratius amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura

La mostra s'emmarca dins els actes commemoratius amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura

Fins el 18 de setembre es pot visitar l'exposició 'De Miró a Clavé. Paraula i forma de l'art contemporani' al Museu de Sant Cugat. La mostra que s'ha inaugurat aquest dimecres s'emmarca dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura i consta d'una àmplia representació de l'art contemporani des de finals del segle XIX fins a les tendències més actuals.

El Museu de Sant Cugat és l'emplaçament escollit per exposar la mostra 'De Miró a Clavé. Paraula i forma a l'art contemporani' que s'ha inaugurat aquest dimecres. L'exposició està formada per un total de 68 obres de 57 artistes diferents. El projecte és una iniciativa del Museu de Sant Cugat i l'associació Art Catalunya i s'emmarca dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura.

El director del Museu, Lluís Campins, ha explicat que és molt important que el Museu de Sant Cugat aculli una mostra d'aquestes característiques.

Lluís Campins

El nexe d'unió és esmentar d'alguna manera una relació amb el món de la literaruta. Agreixo la feina perquè és molt important per un Museu d'aquestes característiques acolli una mostra com aquesta.


Per la seva banda, el comissari de l'exposició, Julio Niebla, ha explicat que l'exposició està composada de propostes de gran qualitat que tenen relació amb el món de la lectura i la literatura.

Julio Niebla

Per mi els dos paràmetres bàsics de l'exposició són la qualitat de les propostes i la relació que hi ha entre el món de la literatura i el món plàstic.


A la inauguració també hi han assistit l'alcalde Lluís Recoder i la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé. Recoder ha destacat que, amb aquesta exposició, Sant Cugat manté el seu compromís amb l'Any del Llibre i la Lectura.

Lluís Recoder

Després de Barcelona, Sant Cugat és la localitat que més actes organitza en l'Any del Llibre i la Lectura


L'exposició 'De Miró a Clavé. Paraula i forma a l'art contemporani' es podrà visitar al Museu de la ciutat a partir d'avui i fins el 18 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.