L'Entitat sardanista estudia fer ballades nocturnes de cara a la propera temporada


  • Comparteix:

L'Entitat Saradanista de Sant Cugat està estudiant la possibilitat de fer ballades nocturnes de cara a l'any vinent, amb l'objectiu d'incrementar la participació ciutadana. Així ho han explicat durant la ballada celebrada aquest dissabte a la plaça Augusta i que ha anat a càrrec de la Cobla Lluro.

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte a les set de la tarda una nova ballada de sardanes. D'aquesta manera la colla de la ciutat canvia l'horari de les actuacions que durant l'any se celebren els diumenges al migdia, i les passa al dissabte a la tarda per evitar la calor. Des de l'organització, Laura Tubau, afirma que s'estan plantejant fer alguna diada a la nit de cara l'any vinent per aconseguir més afluència de públic.

Laura Tubau

Ens estem plantejant de cara l'any vinent fer-ne alguna a la nit cap allà a les deu. Seria fantàstic però no sé que hi dirien els veïns.


L'actuació d'aquest dissabte amb música a càrrec de la Cobla Lluro del Maresme, s'avança a la festa major de Sant Cugat de la propera setmana. La colla completarà la seva col·laboració a la festa amb una ballada per Sant Pere i un concert de música per cobla, divendres dia 1 al parc de Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.