Més de 200 persones omplen el Claustre del Monestir pel tercer concert de música de cambra


  • Comparteix:

El duet Pérez-Molina Piano Duo ha aconseguit aquest divendres un ple absolut en el que ha estat el tercer concert del festival de música de cambra de Sant Cugat. El concert de piano a quatre mans ha omplert el claustre del monestir amb una actuació en la que s'han venut més entrades que cadires per als més de 200 assistents.

El segon Festival de Música de Cambra continua, i aquest divendres, dia 1 de juliol i enmig de la Festa Major de la ciutat, el duet Pérez-Molina Piano Duo ha estat l'encarregat de portar el ritme al Claustre del Monestir.

L'actuació ha aconseguit una gran resposta per part dels santcugatencs i més de 200 persones han omplert de gom a gom el recinte. Les actuacions que més expectació han causat han estat les danses eslaves de Borja i la peça "El Món Salvatge" en homenatge a Victòria dels Àngels que han rebut els aplaudiment de tots els assistents. La directora del certamen, Mariona Benet, valora molt positivament com està anant el festival.


Mariona Benet

La gent ara ja té molt clar que cada divendres o dissabte hi ha un concert al Claustre. Tothom surt molt content i nosaltres també perquè això vol dir que estem fent una cosa que interessa.


La segona edició del festival que va començar el passat 10 de juny amb el Trio Kandinsky i que continua fins el divendres 22 de juliol, oferirà un total de sis concerts. La propera cita serà dissabte dia 9 amb Ànima Nua que oferirà una actuació amb dansa, castanyoles, violoncel i piano. Es tracta d'un espectacle innovador pel que els organitzadors esperen una gran resposta tal i com ha passat en els tres primers concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.