L'obra 'Tape' arriba a la Nau de Cultura de Valldoreix amb una bona acollida per part del públic


  • Comparteix:

L'EMD vol incrementar, en un futur, la programació teatral a la zona

L'EMD vol incrementar, en un futur, la programació teatral a la zona

La Nau de Cultura de Valldoreix s'ha omplert amb motiu de la representació de 'Tape', un muntatge teatral dirigit per la valldoreixenca Marta Angelat. D'aquesta manera, l'EMD comença a avançar cap a l'objectiu d'incrementar l'oferta teatral de la zona, amb vistes a continuar amb la programació de teatre amateur que ja ofereix el grup Espiral però programant també algun muntatge professional.

Tot i coincidir amb la Festa Major de Sant Cugat, la Nau de Cultura de Valldoreix s'ha omplert aquest cap de setmana amb motiu de la representació de 'Tape', un muntatge dirigit per Marta Angelat i que narra la reunió de tres companys d’institut que es troben després de 10 anys en un motel de carretera per aclarir vells conflictes del passat.

Així ho ha explicat el vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, que s'ha mostrat satisfet de l'èxit de públic.

Josep Casadellà

La representació va anar fantàstic, molt bé, i això que coincidia amb la Festa Major de Sant Cugat perquè quan ho vam programar no ho vam tenir present. Però tot i així va estar ple.


Amb aquesta obra, l'EMD ha volgut donar el tret de sortida a un projecte de crear un consell del teatre que permeti incrementar l'oferta teatral de Valldoreix, treballant conjuntament amb la companyia de teatre Espiral. Segons Casadellà, no es tracta de millorar la qualitat sinó la quantitat, i si pot ser, de programar alguna companyia professional que complementi l'oferta de teatre amateur.

Josep Casadellà

Volem pujar una mica l'oferta, no tant el nivell perquè fins ara hem tingut la programació de Teatre Espiral i està molt bé i volem mantenir-ho, però volem incrementar l'oferta i si pot ser, intercalar també alguna obra professional.


Recordem que el muntatge 'Tape', dirigit per Marta Angelat, és una obra de l’autor nord-americà Stephen Belber i que es va estrenar durant el mes de setembre a la Sala Muntaner de Barcelona. El muntatge, que ha rebut molt bones crítiques, compta amb la interpretació de David Janer, Héctor Claramunt i Cristina Genebat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.