Sant Cugat acollirà la festa literària de Santa Llúcia


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà el 13 de desembre la 52ena edició de la Nit de Santa Llúcia organitzada per Òmnium Cultural. La festa literària s’emmarca dins els actes de celebració de l’any del Mil·lenari i inclourà, a més, una setmana d’activitats de promoció de la cultura com un concert de Maria del Mar Bonet o trobades amb autors guanyadors d’edicions anteriors.

La ciutat serà per primera vegada la ciutat d'acollida de la Festa en majúscules de les Lletres Catalanes. Aquest fet respon a la voluntat de l'alcalde d'emmarcar la vetllada literària dins els actes de celebració de l'Any del Mil·lenari. El president en funcions d'Òmnium Cultural, Miquel Bes, ha explicat que l'Any del Mil·lenari és el millor marc possible per una festa que reivindica la preservació de la nostra llengua i cultura:

Miquel Bes

Òmnium defensa la lllengua i la cultura catalanes i enguany ho farem en el marc de l'Any del Mil.lenari


L'alcalde, tot agraint la deferència d'Òmnium per escollir Sant Cugat en detriment de Granollers, on era previst que se celebrés la vetllada, ha mostrat el seu orgull perquè la ciutat aculli la festa literària de Catalunya per excel·lència.

Lluis Recoder

No és un premi qualsevol, és el premi a favor de la preservació de la llengua i cultura


L'Ajuntament organitzarà la setmana prèvia un seguit d'activitats de dinamització de la cultura amb l'objectiu de fomentar la lectura i fer-la arribar a tothom. Entre d'altres actes s'ha programat un concert de Maria del Mar Bonet, trobades amb escriptors i representacions teatrals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.