Uns 200 santugatencs assisteixen a l'Acampada Jove organitzada per la JERC a Sant Celoni


  • Comparteix:

Els organitzadors diuen que s'han superat les previsions més optimistes

Els organitzadors diuen que s'han superat les previsions més optimistes

Uns 200 joves santcugatencs han participat a la desena edició de l'Acampada Jove que organitzen les JERC a nivell nacional. L'edició d'enguany, que per primer cop s'ha celebrat a Sant Celoni, ha comptat amb uns 36.000 assistents i 13.000 acampats, i ha superat les previsions més optimistes dels organitzadors.

A falta de confirmació oficial, al voltant d'uns 200 joves santcugatencs han assistit a la desena edició de l'Acampada Jove que organitzen les JERC a nivell nacional i que s'ha celebrat des de dijous i fins dissabte a Sant Celoni. Tot i que l'edició d'enguany ha estrenat una nova ubicació lluny d'Arbúcies, el municipi que ha acollit l'esdeveniment en anteriors ocasions, el festival ha arribat als 36.000 assistents i 13.000 acampats, procedents d'arreu dels Països Catalans, aconseguint així superar les previsions més optimistes que apostaven per uns 30.000 participants.

Un dels membres de les JERC de Sant Cugat, Roger Tugas, ha fet una valoració molt positiva de la participació de la secció local en aquesta desena edició de l'Acampada Jove.

Roger Tugas

Des de Sant Cugat van anar 15 militants a ajudar en les tasques organitzatives i això va fer que fóssim una de les seccions locals que més va aportar, juntament amb el conjunt del Vallès Occidental.


En l'apartat musical, el festival ha comptat amb les actuacions de grups com Skatalà, Antònia Font, Lluís Llach, Quimi Portet o Ismael Serrano, entre d'altres. A més, l'Acampada ha acollit diferents actes polítics i conferències que, segons Tugas, han estat tot un èxit d'assistència i participació.

Roger Tugas

A nivell polític s'ha pogut consolidar tot tipus d'activitats, tant actes de cultura popular com xerrades. L'acte central, que va omplir la plaça de la vila, va comptar amb la presència de Josep Lluís Carod-Rovira i representants de joventuts d'altres nacions.


L'organització ha expressat la seva satisfacció per haver convertit un projecte de 300 persones el 1996 en un macrofestival plural en estils i tendències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.