El II Festival de Música de Cambra es clausura aquesta nit amb el quartet austríac Mozarteum Quartet


  • Comparteix:

Les entrades anticipades ja estan exhaurides i avui es posaran a la venda 50 entrades més just abans de l'actuació

Les entrades anticipades ja estan exhaurides i avui es posaran a la venda 50 entrades més just abans de l'actuació

El concert del Mozarteum Quartet de Salzburg posarà avui punt i final al II Festival de Música de Cambra, que s’està celebrant des del 10 de juny al claustre del Monestir. L'expectació per aquest darrer concert és tant gran que totes les entrades anticipades ja estan venudes i només en queden 50 que es podran comprar avui mateix a taquilla.

El II Festival de Música de Cambra s’acaba, i ho farà aquesta nit, a partir de les 10, amb el concert del Mozarteum Quartet de Salzburg, que serà l’encarregat de posar l'accent internacional al festival. Aquesta última actuació, igual que les anteriors, tindrà lloc en el marc incomparable del Claustre del Monestir i ha despertat una gran expectació. Així ho demostra el fet que les entrades anticipades ja fa dies que estan exhaurides i només en queden 50 que es podran comprar avui mateix a la guixeta del Claustre.

Un dels principals al·licients d'aquesta actuació, que anirà a càrrec de dos violins, una viola i un violoncel, és el seu accent internacional i que aquesta serà la primera vegada que aquesta formació es podrà escoltar a la nostra ciutat. Així ho ha explicat la directora del festival, Mariona Benet.

Mariona Benet

El Mozarteum és un quartet de corda que va per tot el món fent gires i els seus components són uns grans músics. Feien una gira per aquí i hem aconseguit que vinguin.


Recordem que la segona edició del Festival de Música de Cambra ha comptat amb 6 concerts a càrrec de diferents formacions, i que tots ells han suposat un èxit d’assistència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.