Un centenar de persones assisteixen al Claustre a la trobada internacional de cors d'homes


  • Comparteix:

L'organització valora molt positivament la trobada, que ha comptat amb un cor de la República Txeca

L'organització valora molt positivament la trobada, que ha comptat amb un cor de la República Txeca

El Claustre del Monestir ha estat aquest dijous al vespre l'escenari escollit per celebrar la Primera Trobada Internacional de Cors d'Homes. Des de l'organització han valorat molt positivament aquesta iniciativa, que ha comptat amb la participació d'un cor d'homes de la República Txeca, entre d'altres. La cita s'ha inclòs dins d'un programa de trobades a diferents municipis, on només hi participen cors formats per homes.

Davant d'un centenar de persones, sis cors d'homes de diferents punts del món han participat en la Primera Trobada Internacional de Cors d'Homes que ha organitzat la Federació de Cors Clavé. La cantada que s'ha celebrat aquest dijous ha començat amb un recital de la Societat Coral la Lira de Sant Cugat que ha cantat una sardana i dues havaneres, com a mostra de la música tradicional de Catalunya.

La iniciativa, que ha comptat amb la participació de cors d'homes d'arreu del món ha passat per un total de 15 municipis de tot Catalunya. Josep Garrell, de la Societat Coral la Lira ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i ha explicat que la qualitat musical que es va sentir va ser extraordinària.

Josep Garrell

L'ambient musical va ser impresionat. A nosaltres ens va sortir molt bé i als altres també. El claustre del Monestir és fantàstic per fer coses d'aquest tipus. La qualitat de les cançons eres extraodinàries.


A més de gaudir d'un recital de peces cantades només per homes, amb les trobades organitzades en diferents punts geogràfics del territori català s'espera augmentar el nombre de cors d'homes, ja que s'està perdent a Catalunya.

És per això que des de l'organització tenen la intenció de repetir aquesta iniciativa cada tres anys, en altres punts de la geografia catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.