Un taller de tango i diferents jocs del món, activitats principals de la 'Nit més jove'


  • Comparteix:

Les activitats es faran als Jardins del Monestir

Les activitats es faran als Jardins del Monestir

Una exhibició i taller de tango argentí, un taller de bijuteria argentina i diferents jocs del món seran les activitats principals de la 'Nit més jove' que se celebrarà avui als Jardins del Monestir. Les diferents propostes seran gratuïtes i estan obertes a joves a partir de 14 anys.

Com cada últim divendres de mes, avui a la nit se celebra la 'Nit més jove' als Jardins del Monestir. Les activitats començaran a les 11 de la nit i es preveu que s'allarguin fins a les dues de la matinada.
Aquesta edició tindrà un marcat regust argentí, ja que s'ha organitzat una exhibició i taller de tango i un taller de bijuteria argentí amb plata, llavors i fusta. El programa d'oci nocturn inclourà activitats de diversos indrets del planeta organitzades per l'Associació Jocs del món.

El tinent de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, explica que la 'Nit més jove' pretén donar a conèixer altres cultures.

Toni Ramon

Existeix la intenció de donar a conèixer diverses cultures i indrets del món.


L'edició d'avui es la darrera que se celebra abans de l'arribada de les vacances d'estiu, i en aquesta ocasió, no hi haurà cap activitat esportiva. Toni Ramon ha assegurat però que les propostes esportives, que tenen sempre molt bona acollida, es reependran passades les vacances.

Toni Ramon

No hi haurà activitat esportiva en aquesta edició, però tonarà partir del setembre.


Els joves que desitgin fer arribar propostes a l'organització de cara a properes edicions de la 'Nit més Jove' poden enviar un correu electrònic a les adreces joves@ateneu.org o joventut@santcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.