12.000 persones han visitat ja la XIV Mostra d'Art Contemporani Català, que arriba a Sitges a l'agost


  • Comparteix:

La catorzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català, organitzada per la Canals-Galeria d'Art i el Museu de Sant Cugat, ja ha rebut la visita de més de 12.000 persones en les diferents poblacions en què s'ha exposat aquesta mostra itinerant. En aquesta edició hi participen 17 artistes joves catalans i andorrans que han aportat al voltant d'una trentena de peces de diferents formats i àmbits plàstics.

El proper dissabte, 6 d'agost, arribarà al mercat vell de Sitges la catorzena Biennal, que ja ha visitat altres poblacions de la geografia catalana i andorrana com Sant Cugat, Vic, Girona, Encamp, Cambrils, Mollet del Vallès o Lleida, entre d'altres, i que actualment encara es pot visitar a la vila empordanesa de Les Olives-Garrigoles.

Es tracta d'una iniciativa nascuda a Sant Cugat l'any 1977 i que enguany mostra les darreres tendències dels artistes novells de fins a 35 anys. Ho explica el propietari de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals.

Josep Canals

Hi ha les darreres tendències que estan fent els nostres joves creadors. Des de video o pintur fins a gravat, i des de suports tradicionsl com el paper o la tela fins els més nous com el video o cinema


Josep Canals, a més, ha volgut destacar la gran rebuda que està tenint aquesta mostra itinerant per la qual ja han passat més de 12.000 persones. El galerista santcugatenc ha mostrat la seva especial satisfacció pel fet que es tracta d'obres de joves creadors, que no tenen el renom dels grans pintors com Picasso, però que tot i així estan tenint un gran poder de convocatòria.

Josep Canals

Un dels aspectes positius que aportem des de Sant Cugat i que no es valora prou, és que fem una biennal única a Europa i que circula per tot el territori. A més, està tenint una resposta molt positiva, tot i que són artistes joves


Aquesta mostra es podrà veure a Sitges fins el 4 de setembre, passarà per Rubí el mes d'octubre i es clourà al Centre d'Art Jove de la Generalitat a Barcelona el mes de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.