El II Festival de Música de Cambra al Monestir clou amb un gran èxit de públic


  • Comparteix:

El Mozarteum Quartet de Salzburg ha aplegat més de 300 persones en l'últim concert del cicle

El Mozarteum Quartet de Salzburg ha aplegat més de 300 persones en l'últim concert del cicle

Més de 300 persones han omplert aquest divendres el Claustre per assistir al concert de clausura del segon Festival de Música de Cambra al Monestir, a càrrec del Mozarteum Quartet de Salzburg. Tant des de l'Ajuntament com la directora del festival, Mariona Benet, han fet una valoració molt positiva de l'edició d'enguany, tant per la qualitat dels intèrprets com per la bona resposta del públic.

Markus Tomasi, al primer violí; Géza Rhomberg, al segon violí; Herbet Lindsberger, a la viola; i Marcus Pouget, al violoncel, han estat els encarregats de donar el toc internacional a aquesta segona edició del Festival de Música de Cambra al Monestir. El Mozarteum Quartet de Salzburg ha omplert de gom a gom el Claustre aquest divendres a la nit amb motiu de l'últim concert del festival, que des del seu inici, el passat 10 de juny, s'ha caracteritzat per haver obtingut una excel·lent rebuda per part del públic santcugatenc.

La directora del festival, Mariona Benet, ha destacat especialment la qualitat i la professionalitat d'aquest quartet austríac.

Mariona Benet

Estic descobrint que aquí, al Claustre, un quartet com aquest sona molt bonic. Són molt professionals. Acaben d'arribar de Segovia i ara marxen a Finlàndia. Són boníssims, això està demostrat.


Mariona Benet ha fet una valoració molt positiva d'aquesta segona edició del festival -la darrera que comptarà amb Benet com a directora- i ha destacat la gran qualitat de les sis formacions que hi han participat, així com els bons nivells de públic que s'han obtingut en tots els concerts. En el mateix sentit s'ha expressat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ah assegurat que el llistó per la propera edició d'aquesta iniciativa ha quedat molt alt.

Àngels Solé

Aquesta edició ha sigut magnífica. Des del punt de vista artístic hem tingut un nivell molt alt i la cloenda a càrrec del quartet de Salzburg ha reblat el clau. D'alguna manera han posat el llistó molt alt.


Des del passat 10 de juny han passat pel Claustre del Monestir formacions de música de cambra molt diverses, des del trio de vents Trio Metall Sedalia fins a l'original proposta del grup 'Ànima Nua', format per un violoncel, un piano i unes castanyoles. Tots els concerts han comptat amb una afluència de públic d'unes 200 persones de mitjana, tot i que alguns d'ells han posat a prova l'aforament màxim del Claustre, que es consolida una vegada més com un entorn privilegiat per acollir aquest tipus de concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.