'El professional', la Compañía Nacional de Danza II o 'El Pessebre' de Pau Casals al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Aquest equipament aposta per potenciar la col·laboració amb entitats i també per atreure el públic jove

Aquest equipament aposta per potenciar la col·laboració amb entitats i també per atreure el públic jove

L'èxit del TNC, 'El professional', el darrer espectacle de la Compañía Nacional de Danza II, un concert de Raimon o 'El pessebre' de Pau Casals seran alguns dels plats forts de la programació del Teatre Auditori del proper trimestre. Des d'aquest equipament es fa també una clara aposta per les entitats de la ciutat i per atreure un públic jove que se senti cada cop més identificat amb la programació del teatre.

El muntatge teatral 'El professional' servirà per donar el tret de sortida a la nova programació del Teatre Auditori, que començarà a finals de setembre. Aquest és un clar exemple de la nova filosofia del teatre, que sota la direcció de Pep Tugues, vol apostar per crear sinèrgies i complicitats amb diferents equipaments com poden ser el TNC o el Teatre Lliure, entre d'altres.

La programació d'aquest proper trimestre comptarà també amb altres plats forts, com un concert de Raimon, que s'emmarcarà dins el Festival Poesia Sant Cugat, un recital de sonets de Shakespeare o el darrer espectacle de la Compañía Nacional de Danza II. A més, des d'aquest equipament ja han avançat que estan treballant també per poder portar, més endavant, la Compañía Nacional de Danza I, que encapçala Nacho Duato.

Una altra de les apostes del Teatre Auditori en aquesta nova etapa és la de potenciar la relació amb les entitats de la ciutat. Així es posa de manifest amb propostes com l'espectacle 'Instint Mozart', de Camerata Sant Cugat, un projecte encapçalat per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat que unirà l'Orquestra Simfònica de la ciutat i una cobla, o 'El pessebre' de Pau Casals, que tancarà el trimestre i que segons la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha suposat un gran esforç i la col·laboració entre diferents entitats i institucions.

Àngels Solé

Ha estat un esforç de treball amb Òmnium, amb la Fundació Pau Casals i amb el Club Muntanyenc per tal de tirar endavant el projecte. A més, moltes hores des de l'ajuntament intentant convèncer ciutats, teatres i governs.


No hi faltaran altres propostes com l'òpera o la poesia, que continuarà amb els duets al Cafè Auditori.

D'altra banda, també hi ha una clara voluntat de fer més 'popular' aquest equipament, apostant per projectes més transgressors i que atreguin un ventall més ampli de públic, amb una especial atenció als joves. I és que per a Solé, cal posar les mesures necessàries per fer que el jovent se senti més seu aquest teatre.

Àngels Solé

Necessitem que els joves sentin el teatre molt més seu. No és només una qüestió de preus, sinó de programació i de sintonitzar amb el que ells els agrada.


La tinenta d'alcalde ha destacat també la importància de buscar les oportunitats que puguin anar sorgint a través de les relacions amb els equipaments i amb les companyies, i ha destacat la bona acollida que ha tingut, aquest juliol, la prestrena del muntatge 'Nuts CoCo Nuts' produït per La Cubana i que ha arribat a la nostra ciutat fruït d'aquesta filosofia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.