Un concert en homenatge a la soprano Victòria dels Àngels clou el Festival de Música de Moià


  • Comparteix:

La ciutat de Moià ret homenatge a la soprano Victòria dels Àngels en la seva 23a edició del Festival Internacional de Música Francesc Viñas. Aquest dimecres al vespre un sentit concert clourà el festival a càrrec del pianista Albert Guinovart, company d'escenari en les actuacions de Victòria dels Àngels en aquesta ciutat.

Els organitzadors del Festival Internacional de Música Francesc Viñas de Moià han volgut sumar-se als nombrosos homenatges en memòria de la soprano Victòria dels Àngels, que va morir el passat mes de gener. Segons la directora artística del festival, Nona Arola, d'aquesta manera volen recordar la figura de la intèrpret santcugatenca i la seva vinculació professional i personal amb la ciutat de Moià.

Nona Arola

Victòria dels Àngels havia actuat sis o set vegades al festival amb un concert benèfic anual que feia en benefici de la llar dels avets, que és una llar de nens amb síndrome de down. Hem pensat que li devíem aquest homenatge.


El festival clourà aquest dimecres amb un senzill concert dedicat a Victòria dels Àngels a càrrec de Albert Guinovart, company d'escenari de la soprano, i de l'Orquestra Franz Liszt de Budapest. A més, la parròquia de Moià tornarà a sentir la veu de la filla Il·lustre de la ciutat Victòria dels Àngels, ja que després del concert es sentirà una entrevista acompanyada de la projecció de diferents fotografies de la soprano. La directora artística del festival, Nona Arola, explica el programa previst per aquest concert d'homenatge.

Nona Arola

Aquest últim concert l'hem volgut dedicar especialment a Victòria dels Àngels. Intervindrà Albert Guinovart que és el pianista que acompanyava els recitals de Victòria dels Àngels. Interpretarà peces per piano de Chopin i peces de Gershwin.


Els familiars de Victòria dels Àngels han confirmat la seva assistència al concert, que tindrà lloc el dimecres a les 10 del vespre a l'Església parroquial de Moià. El preu de l'entrada té un cost de 15 euros i es pot reservar per telèfon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.