El XVII Seminari d'Interpretació Pianística arrenca aquest cap de setmana amb un concert d'Antoni Besses


  • Comparteix:

L'escola Montserrat Calduch organitza el seminari

L'escola Montserrat Calduch organitza el seminari

Aquest diumenge arrenca el XVII Seminari d'Interpretació Pianística. Un concert del pianista Antoni Besses donarà el tret de sortida a un curs que durarà tota la setmana vinent. El mateix Besses serà l'encarregat d'impartir classes d'interpretació als alumnes matriculats fins dissabte vinent, que es clourà el Seminari amb un concert dels joves aprenents.

Com ja és habitual, el concertista internacional, Antoni Besses, inaugurarà la XVII edició del Seminari d'Interpretació Pianística amb un concert que ell mateix impartirà. Montserrat Calduch, directora de l'Escola de Piano que porta el seu nom i que coorganitza el Curs explica quines peces interpretarà el pianista.

Montserrat Calduch

Aquest any l'ha centrat amb la música romàntica. Començarà amb una obra pròpia, titulada caprici, i després interpretarà obres de Schuman i Brahms. La segona part serà una obra que és la Sonata Pòstuma de Schubert.


El concert, que tindrà lloc a l'Aula Magna del Centre Cultural, començarà a dos quarts de vuit del vespre d'aquest diumenge. L'entrada costa 10 euros i es podrà adquirir mitja hora abans que comenci el concert.

Les classes del Seminari començaran dilluns i s'allargaran fins divendres. De moment només hi ha cinc alumnes matriculats. La organització no preveu que s'arribi a la desena de joves pianistes que van fer el Curs l'any passat.. La professora Montserrat Calduch explica en què consistirà el Seminari i les classes que impartirà el concertista Besses..

Montserrat Calduch

És unes classes que ell impartirà durant la setmana a alumnes matriculats, de nivell superior, mitjà o interni digne. Ell fa les classes, cada alumne té la seva hora individual, i la resta poden estar com a oients.


El Seminari clourà amb un altre concert que tindrà lloc dissabte vinent a partir de dos quarts de sis de la tarda en el mateix emplaçament, l'Aula Magna. Aquesta vegada però, seran els alumnes els que interpretaran les peces treballades durant la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.