Prop de 16.000 persones han visitat la Biennal d'Art Contemporani


  • Comparteix:

La XIV Biennal d'Art Contemporani, organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat i la Canals-Galeria d'Art, ha rebut prop de 16.000 visitants des de l'abril de l'any passat. L'actual edició de la marxa itinerant supera l'anterior mostra en gairebé 6.000 persones, a falta de visitar tres ciutats.

La mostra itinerant s'ha mostrat fins ara a 14 ciutats de Catalunya i Andorra, on 16.000 persones han visitat les obres d'art. L'actual edició de la Biennal ha cenyit la seva temàtica en el mestissatge i la diversitat, que s'han convertit en els eixos central de les 17 obres seleccionades entre els 80 treballs que es van presentar.

El director de la mostra, Josep Canals, assegura que l'alt nombre de visitants és conseqüència d'exposar la mostra a indrets turístics.

Josep Canals

Tenim xifres de visitants molt altes perquè la mostra s'exposa a indrets turísitics on tenen interès per l'art.


Sitges, que acull la Biennal d'Art Contemporani aquesta setmana, ha rebut més de 4.000 visitants i espera que més de 1.000 persones visitin la mostra fins diumenge. Girona, Vic, Terrassa, Lleida i Mollet del Vallès, entre d'altres ciutats, han exposat les 17 obres seleccionades per formar part de la mostra d'art. La marxa itinerant finalitzarà quan arribi a Barcelona el desembre vinent.

Josep Canals s'ha mostrat satisfet pel transcurs de l'actual edició de la mostra d'art.

Josep Canals

Estem satisfets per com està funcionant l'actual edició de la Biennal d'Art Contemporani.


La consellera de Cultura de la Generalitat, Caterina Mieras, va manifestar l'abril de l'any passat. la voluntat d'incrementar l'ajuda del govern català a la Biennal Mostra d'Art Contemporani. El govern català ha donat fins ara 12.000 euros per edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.