Terra Dolça oferirà els partits del Barça en una pantalla gegant


  • Comparteix:

L'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça oferirà els partits del Futbol Club Barcelona en una pantalla gegant a partir del segon cap de setmana de setembre, jornada en què els blaugranes rebran el Mallorca. L'emissió del partit s'acompanyarà amb la retransmissió radiofònica de Joaquim Maria Puyal.

El Barça-Mallorca que es disputarà el cap de setmana de l'11 de setembre serà el primer partit que Terra Dolça oferirà en una pantalla gegant. La segona planta de l'espai, amb una capacitat per a una seixantena de persones, acollirà les retransmissions dels partits que es juguin diumenge. En canvi, els enfrontaments que es disputin dissabte i entre setmana s'emetran a la primera planta.

Els partits projectats a la pantalla gegant s'acompanyaran amb les retransmissions de Joaquim Maria Puyal, que narra els enfrontaments a Catalunya Ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.