Comencen les visites nocturnes al Monestir


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana comencen les visites nocturnes al Monestir que s'allargaran fins el dia 27 en motiu de l'any mil·lenari. L'historiador Domènech Miquel serà l'encarregat de dirigir i orientar als ciutadans que vulguin conèixer amb més detall aquest recinte històric.

Les visites inclouran un repàs complet de l'església, la possibilitat de pujar a sobre les voltes barroques o una exhaustiva observació del claustre acompanyada amb les explicacions de l'historiador Domènech Miquel. A més, la sortida inclou una sèrie de balls i fins i tot s'ofereix cava per a qui ho desitgi,

Les visites nocturnes han despertat molta expectació, i el mateix Domènech Miquel explica l'atractiu de visitar el monestir de nit.

Domènech Miquel

La visita és per a notar la sensació al entrar de dia o de nit. Una cosa és la il.luminació natural i l'altra la monumental, que dóna una espectacularitat diferent.


Continuant amb les activitats en motiu de l'any mil·lenari, aquest cap de setmana també s'oferiran concerts d'estiu dins el claustre a partir de les set de la tarda.
Les inscripcions es poden fer acostant-se a la Casa de cultura on els ciutadans també podran rebre més informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.