La seu del CMSC s'estrena amb una jornada de portes obertes i un campionat estatal d'escalada


  • Comparteix:

Amb la nova seu, l'objectiu de la directiva de l'entitat és poder arribar als 3.500 socis

Amb la nova seu, l'objectiu de la directiva de l'entitat és poder arribar als 3.500 socis

Una jornada de portes obertes, el campionat estatal d'escalada de dificultat i un sopar popular conformen, amb altres activitats, el programa d'inauguració de la nova seu del Club Muntanyenc, ubicada a la Rambla del Celler. Els actes de celebració comencen aquest mateix vespre amb el sopar del soci i finalitzaran demà a la nit.

Un concert de les corals santcugatenques donarà el tret de sortida, divendres, als actes d'inauguració de la seu de l'entitat. A dos quarts de deu de la nit, tindrà lloc el sopar del soci a la sala polivalent del nou edifici.

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Narcís Castanyer, explica que encara queden detalls de la nova seu per arranjar, però que no interferiran en la inauguració.

Narcís Castanyer

Queden pendents alguns detalls que no interferiran en la inauguració de la nova seu.


Dissabte, a les deu del matí començarà la jornada de portes obertes de la nova seu, on s'exposaran activitats de les seccions del club. Paral·lelament, se celebrarà el campionat estatal d'escalada de dificultat.

A les set de la tarda, la Rambla del Celler acollirà l'acte inaugural, en el qual intervindran Narcís Castanyer, l'alcalde Lluís Recoder i la consellera de Cultura, Caterina Mieras. Posteriorment, hi haurà una actuació dels Castellers de Sant Cugat i, a les nou de la nit, començarà una botifarrada popular.

El màxim responsable de l'entitat remarca que un dels objectius del Club Muntanyenc és ampliar la seva base social fins als 3.500 socis.

Narcís Castanyer

Un dels objectius és ampliar la base social de l'entitat. Podem aspirar a arribar als 3.500 socis.


Els actes d'inauguració de la nova seu del Club Muntanyenc conclouran amb les actuacions musicals de Shitting Milks i Skamarlans al PAV-2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.