Cinema, ioga o la història de Catalunya, grans protagonistes dels tallers de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Les inscripcions ja poden fer-se al Casal de Cultura de Valldoreix

Les inscripcions ja poden fer-se al Casal de Cultura de Valldoreix

Un taller de cinema, un d'elaboració i decoració d'espelmes, un taller de creació de mosaics i de tapís, i un curs sobre història de Catalunya són les principals apostes dels tallers de l'EMD de Valldoreix. Com cada any per aquestes dates els interessats en realitzar algun d'aquests cursos ja es poden inscriure al Casal de Cultura de Valldoreix.

Com ja és habitual, l'EMD de Valldoreix ha preparat tot un programa de cursos i tallers sobre temes tan diversos com l'art floral, el teatre o la grafologia. Com a principals novetats, enguany destaquen un taller d'història del cinema a càrrec de l'expert Miquel Montserrat o els tallers d'elaboració i decoració d'espelmes i de creació de mosaics. No hi faltaran tampoc tallers dedicats a tècniques orientals com el de Chi Kung o el ja consolidat taller de ioga.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que enguany s'han intentat seguir els mateixos criteris que els anys anteriors. En aquest sentit, Casadellà ha destacat que és molt important que els tallers siguin interessants, que agradin als valldoreixencs i sobretot que molts tinguin relació amb Catalunya, ja sigui amb la llengua com amb l'historia del país.

Josep Casadellà

Han de ser interessants, que agradin a la gent del poble. A més, també tenim especial dedicació amb Catalunya. D'alguna manera ens agrada molt destacar la història de Catalunya i també la llengua.


Recordem que els tallers estan oberts per a tots els interessats i que les inscripcions per les activitats d'aquest primer trimestre ja es poden fer al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.