Baltasar Porcel, premi de periodisme de la Fundació Catalunya Oberta


  • Comparteix:

L'escriptor resident a Sant Cugat, Baltasar Porcel, ha rebut el premi de periodisme de la Fundació Catalunya Oberta en reconeixement a la seva trajectòria. Porcel rebrà el guardó, que compta amb una dotació econòmica de 10.000 euros, el 6 d'octubre a Barcelona.

El jurat del premi ha destacat la cultura humanística, el to agut i crític i l'elegància dels articles d'opinió de Baltasar Porcel. L'escriptor publica una columna diària a 'La Vanguardia' des de fa 24 anys i també destaca en els camps de la narració, el teatre i l'assaig. Entre les obres de Porcel, destaquen 'Els argonautes', 'Difunts sota els ametllers en flor', 'Ulisses a alta mar' i 'L'emperador o l'ull del vent'.

En les darreres quatre edicions anteriors del premi, van rebre el guardó Francesc-Marc Álvaro, Jean-François Revel, lord Ralf Dahrendorf i Giovanni Sartori.

La Fundació Catalunya Oberta és una entitat d'ideologia liberal i catalanista que pretén difondre la democràcia i l'economia de mercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.