Poc públic a la segona Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els organitzadors de la Segona Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat han lamentat l’escassa afluència de públic a les projeccions del cicle. La pluja va obligar dissabte a anular l’acte final de la mostra, que consistia en un passi de curtmetratges a la plaça d’Octavià. Malgrat tot, els responsables del cicle esperen consolidar el festival i donar-li més projecció internacional.

Des del passat dilluns i fins divendres, la Casa de Cultura ha acollit una vuitantena de projeccions de curtmetratges. La mostra ha inclòs obres de joves cineastes de les escoles de cinema de Barcelona i Madrid, i també peces independents d'altres països. Tot i que l'oferta era de qualitat, l'afluència de públic a les sessions no ha estat l'esperada. Ho explica un dels responsables del cicle, Àlex Barnils.

Àlex Barnils



Segons els organitzadors, una de les causes del poc ressò de públic ha estat la manca de publicitat que s’ha fet. Malgrat tot, els responsables de la Mostra asseguren que les obres que s'han vist són de molta qualitat i ofereixen un reflexe del panorama cinematogràfic actual. Àlex Barnils.

Àlex Barnils



Els organitzadors de la Segona Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat han manifestat la seva voluntat de consolidar el festival, convertint-lo en una cita anual que s'instal·li definitivament a la plaça d'Octavià. A més, els responsables del cicle esperen ampliar-ne l'abast obrint la mostra a joves creadors d'àmbit internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.